HTML

TeszVesz, Vatera

allegroup.hu kft saját security-vel ? 53 éves munkanélküli vagyok, regisztráltam az Allegroup.hu kft. által működtetett aukciós oldalon, itt regisztrálni csak valós adatokkal lehet, a regisztrált számlaszámáról 100 ft.-ot át kell utalni, hogy valaki ellenőrzött felhasználó lehessen, vásárolhasson és aukciót indíthasson . Ma hajnali 2.22 órakor inaktiválták a felhasználói fiókom, e-mail ben felszólítottak ÖNKÉNTES adategyeztetésre, hogy az általuk küldött online adatlapot kitöltve, idézem : "SZEMÉLYAZONOSÍTÁSOMRA SZOLGÁLÓ FÉNYKÉPES OKMÁNYOM ( SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY, VAGY JOGOSÍTVÁNY, VAGY ÚTLEVÉL) ÉS LAKCÍMKÁRTYÁM SZEMÉLYES ADATAIT TARTALMAZÓ OLDALAINAK FÉNYMÁSOLATÁT FAXON VAGY SZKENNELVE E-MAILBEN LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL ELJUTTATOM AZ ALLEGROUP.HU KFT.-HEZ" ! Ha a személyes okirataim másolatát nem küldöm el számukra, a megadott időn belül, kizárnak piacterükről ! A blog címében használt security kifejezés nem az én elmém szüleménye, ez az általuk használt elnevezés az e-mailben szerepel amit küldtek nekem ! Az allegroup.hu Kft -nek van törvényadata joga személyes okiratok másolatát begyűjteni ???? Kérdezem Csupor Erik úrtól a fent említett Kft. ügyvezetőjétől ! Továbbiakban várom mindazok levelét, hozzászólását akiknek ilyen vagy hasonló negatív tapasztalatuk van, vagy volt az említett céggel kapcsolatban !!!!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

TeszVesz , Vatera mint hivatalos szerv ? Csupor Erik Úr várom válaszát !

2011.06.27. 19:03 senki524kukacfreemailponthu

allegroup.hu kft saját security-vel ?

53 éves munkanélküli vagyok, regisztráltam az Allegroup.hu kft. által működtetett aukciós oldalon, itt regisztrálni csak valós adatokkal lehet, a regisztrált számlaszámáról 100 ft.-ot át kell utalni, hogy valaki ellenőrzött felhasználó lehessen, vásárolhasson és aukciót indíthasson . Ma hajnali 2.22 órakor inaktiválták a felhasználói fiókom, e-mail ben felszólítottak ÖNKÉNTES adategyeztetésre, hogy az általuk küldött online adatlapot kitöltve, idézem : "SZEMÉLYAZONOSÍTÁSOMRA SZOLGÁLÓ FÉNYKÉPES OKMÁNYOM ( SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY, VAGY JOGOSÍTVÁNY, VAGY ÚTLEVÉL) ÉS LAKCÍMKÁRTYÁM SZEMÉLYES ADATAIT TARTALMAZÓ OLDALAINAK FÉNYMÁSOLATÁT FAXON VAGY SZKENNELVE E-MAILBEN LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL ELJUTTATOM AZ ALLEGROUP.HU KFT.-HEZ" ! Ha a személyes okirataim másolatát nem küldöm el számukra, a megadott időn belül, kizárnak piacterükről ! A blog címében használt security kifejezés nem az én elmém szüleménye, ez az általuk használt elnevezés az e-mailben szerepel amit küldtek nekem ! Az allegroup.hu Kft -nek van törvényadata joga személyes okiratok másolatát begyűjteni ???? Kérdezem Csupor Erik úrtól a fent említett Kft. ügyvezetőjétől ! Továbbiakban várom mindazok levelét, hozzászólását akiknek ilyen vagy hasonló negatív tapasztalatuk van, vagy volt az említett céggel kapcsolatban !!!!!

Csupor Erik úr várom válaszát !

senki524@freemail.hu

1 komment

Címkék: vatera teszvesz

A bejegyzés trackback címe:

https://teszvesz-vatera.blog.hu/api/trackback/id/tr973019646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aakyboy 2012.02.03. 15:45:20

Wellcome in the club!
A megoldás: www.naih.hu/index.html
süti beállítások módosítása